Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Matrekon is een gespecialiseerd las- en constructiebedrijf met grote ervaring en kennis op het gebied van grijpers, schep- en laadbakken en attachements in de overslag-, haven- en recyclingindustrie..
We beschikken over een modern uitgeruste werkplaats, gevestigd te Brecht.

Herstellingen aan grijpers, graaf- en wielladerbakken, vervangen van messen, vernieuwen van schalen en bodem, kotteren van asgaten, kortom alles van A tot Z.

Wij zijn een transparante, innovatieve en klantgerichte organisatie met korte communicatielijnen. Klantgerichtheid staat bij ons centraal in ons denken en handelen. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis ondersteunen en adviseren wij onze opdrachtgevers en zijn wij in staat om gezamelijk tot optimale resultaten te komen. Wij zijn daarin deskundig en flexibel en in staat om snel en adequaat te kunnen reageren.

Ook voor reparaties, zowel op locatie als in ons atelier staat snelheid en stiptheid voorop.
Maatwerk of herstelwerkzaamheden, wij zijn perfect uitgerust op beide. Zoals u van ons mag verwachten, 100% afgestemd op uw wensen. In onderlinge samenwerking met onze opdrachtgever ontwikkelen, produceren en leveren we uit, conform de gemaakte afspraken.


Een gedegen partner op metaalgebied en van alle metaalmarkten thuis !

Copyright © 2015 | matrekon.be